ROSEY

Saturday, 2 June 2012

Flowery Afternoon Tea @ Fresh Cream 自由が丘





I had such a beautiful Afternoon tea at a beautiful place in TOKYO last week.
Everything was amazing & perfect!

I have had so many Afternoon tea @ hotels & tea rooms in England.

Of course they all marvellous! but I was really impressed by those beautiful sandwiches and confectioneries this time :O
This beautiful Afternoon tea was created by Mrs. Chie Kato, who is a professional confectionery teacher, has been teaching over many many years in TOKYO. I really admire her attitude and passion for making sweets .... :)

Many of my sugar classes students are/were learning @ her school. If you taste her sweets, you will understand why so many people have been learning from Mrs. Kato :)

先週は自由が丘にある
Fresh Creamにて素敵なアフタヌーンティーをいただきました。コチラのティールームはご存知の方もたくさんいらっしゃると思いますが、洋菓子研究家の加藤千恵先生が主宰されているお教室のアトリエです。

実は、去年より加藤先生のお教室でアイシングクッキーの講座を担当させていただいてます。お菓子作りが大好きで何年も先生のところへ通われている生徒さん達にお教えするのは大変緊張します。。。質問や疑問など、ドンドンぶつけて来ていただき〜「なるほど〜!こんなところも詳しく説明することが大切なんだな〜」などと思うことが多く、たくさんのことを私も学ばせていただいてます☆

 
Mrs.Kato's beautiful confectionery school <3
こんな素敵な中庭のある加藤先生のお教室。


 
Beautiful tea from THEODOR <3









以前より講座の合間に”ちょこちょこ”と、先生のお作りになったお菓子をつまみ食い(笑)させていただいていましたが、今回はこのようなフルコースでいただけるチャンスが♡


次回はいつ開催されるのか不明ですが〜、機会があればぜひ!このような素敵なアフタヌーンティーを体験して下さい!

イギリスでもいろいろなホテルやティー ルームでいただいてきましたけど〜、今回のようなパーフェクトでサプライズのたくさんある、夢のようなティータイムにはかなり衝撃&刺激を受けまし た。。。。


加藤先生、そしてFresh Creamのスタッフの皆さん。。。素敵な時間をありがとうございました♡


アイシングクッキークラスの様子などは、またあらためて詳しくご報告させていただきますね〜!

ROSEY


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...